Eeva on työskennellyt tunturiympäristössä kahtena eri jaksona. Elämä toi hänet alueelle  2014 toimistosihteeriksi. Nyt hän on markkinointiassistenttina Inari-Saariselkä Matkailu Oy:ssä vakituisessa työssä.

Matkailualalta hänellä oli aikaisempaa kokemusta muun muassa Golf Resortin myynnissä Irlannissa, lentoyhtiön myynnissä Kööpenhaminassa sekä kongressitoimistosta Helsingissä. Hän on kotoisin  pääkaupunkiseudulta.

Eeva on hyvin iloinen elämästään pohjoisessa ympäristössä. Hän arvostaa sitä paljon. Työ voi olla hyvinkin kiireistä, mutta palautuminen on helppoa, kun ei joudu istumaan liikenneruuhkissa ja jonottamaan kaupan kassalla. Vapaa-ajalla on helppo ponkaista ladulle tai tunturipolulle.

–Luovuus herää avarassa luonnossa. Täällä on tilaa ajatella ja avaruutta kuulla itseään ja muita. Täällä voi keskittyä olennaiseen, kun ei ole ympäristön kaaosta, hälinää eikä ylimääräisiä aisteja kuormittavia ärsykkeitä, hän toteaa tyytyväisenä.

Asuminen järjestyi nopeasti kunnan palvelujen kautta. Ivalosta puolestaan löytyvät kaikki välttämättömät  palvelut. Työtään Eeva pitää monipuolisena. Hän on tekemisissä hyvin erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hänestä on palkitsevaa olla markkinoimassa tuotetta, johon itse uskoo. Hänen varhaisimmat muistikuvansa Saariselältä ovat 80-luvun alun teiniajan joululomilta ja laskettelumatkoilta vanhempiensa kanssa. Lapin lumo kantaa sukupolvesta toiseen. Näin on hänenkin elämässään käynyt.

Share This